Имоти Варна - Агенция за недвижими имоти Вариант ИР е една от първите професионални агенции за

недвижими имоти в България

. Вариант ИР продава недвижими имоти в България, купува недвижими имоти в България, продава недвижими имоти в Варна, купува недвижими имоти в Варна, продава недвижими имоти в София, купува недвижими имоти в София, продава недвижими имоти в Бургас, купува недвижими имоти в Бургас, продава недвижими имоти в Добрич, купува недвижими имоти в Добрич.

Продава апартамент

в България, купува апартамент в България, продава апартамент в Варна, купува апартамент в Варна, продава апартамент в София, купува апартамент в София, продава апартамент в Бургас, купува апартамент в Бургас, продава апартамент в Добрич, купува апартамент, Продажба апартаменти в Добрич.

Агенция за недвижими имоти Вариант ИР

Продава къща в България, купува къща в България, продава къща в Варна, купува къща в Варна, продава къща в София, купува къща в София, продава къща в Бургас, купува къща в Бургас, продава къща в Добрич, купува къща в Добрич.

Продава имоти България

, купува имоти България, продава имоти Варна, купува имоти Варна, продава имоти София, купува имоти София, продава имоти,Продажба апартаменти Бургас, купува имоти Бургас, продава имоти Добрич, купува имоти Добрич.

Агенция за недвижими имоти Вариант ИР Продава земя

в България, купува земя в България, продава земя в Варна, купува земя в Варна, продава земя в София, купува земя в София, продава земя в Бургас, купува земя в Бургас, продава земя в Добрич, купува земя в Добрич.

Продава парцел

в България, купува парцел в България, продава парцел в Варна, купува парцел в Варна, продава парцел в София, купува парцел в София, продава парцел в Бургас, купува парцел в Бургас, продава парцел в Добрич, купува парцел в Добрич.

Продажба апартамент и хотел

в България, купува хотел в България, продава хотел в Варна, купува хотел в Варна, продава хотел в София, купува хотел в София, продава хотел в Бургас, купува хотел в Бургас, продава хотел в Добрич, купува хотел в Добрич.

Продава офис

в България, купува офис в България, продава офис в Варна, купува офис в Варна, продава офис в София, купува офис в София, продава офис в Бургас, купува офис в Бургас, продава офис в Добрич, купува офис в Добрич.

Агенция за недвижими имоти Вариант ИР Продава вила

в България, купува вила в България, продава вила в Варна, купува вила в Варна, Продажба апартаменти, продава вила в София, купува вила в София, продава вила в Бургас, купува вила в Бургас, продава вила в Добрич, купува вила в Добрич.

Продава магазин

в България, купува магазин в България, продава магазин в Варна, купува магазин в Варна, продава магазин в София, купува магазин в София, продава магазин в Бургас, купува магазин в Бургас, продава магазин в Добрич, купува магазин в Добрич,Продажба апартаменти.

Изберете Вид на имота (imot) (Апартаменти, Къщи и вили, Парцели, Бизнес имоти, Под наем и Ваканционен.) в зависимост от имотът, който търсите.Продажба апартаменти. За да търсите имоти в конкретен район - изберете от списъка Град: и после изберете град или село в областта. Продажба апартаменти. за село в България, град в България.
 

Оферти на Вариант ИР за двустаен Апартамент за продажба или под наем.

Продажба апартаменти. Според БДС двустаен Апартамент се състои от една стая (спалня), хол (дневна), кухня и сервизни помещения. Площта на Двустайните Апартаменти варира най-често между 65 и 80 кв.м застроена площ. Търсете по цена. Ако търсите двустаен Апартамент в гр. София изберете от списъка Град: София, и така Врна, Бургас или Добрич и после изберете квартал примерно Варна Левски, Аспарухово, Владиславово, Виница. По същият начин, ако търсите двустайни Апартаменти в к.к Слънчев бряг- първо изберете Област Бургас и след това Слънчев бряг. После задайте минимална и максимална цена на имота - двустайни Апартаменти и натиснете бутона "Търси".


Продажба апартаменти.

СРЕДНИ ЦЕНИ НА ИМОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ в момента нарастват,

но Вариант ИР ви предлага изгодни сделки с недвижимо имущество. Купете от Вариант ИР имот в строеж, ново строителство на преференциално ниски цени.
Вие имате възможност да изберете вида сделка (продажба или наем), вида имот (Апартаменти, къщи, земя, търговски площи) и населеното място (област или областен град), за което искате статистика. Всички цени на имоти са в евро.
Наемете Апартамент, Продажба апартаменти или къша, или бизнес имот, офис във Варна, Апартамент в София или Апартамент в курортно селище. Получете реална и актуална информация за цените на наемитеАпартамент в курортно селище, изберете имот от нас. Ние във Вариант ИР ще ви обслужим качествено. Вариант ИР и Вариант ИР Продажба апартаменти с минало и бъдеще на пазара на недвижимите имоти в страната. Продажба апартаменти.
big example of an image
Град : *Варна област
Площ : 350 кв.м.

Район : гр. Бяла
Бр. спални : 4

Триетажна къща в центъра на г.Бяла, на тиха и спокойна улица. Къщата е с РЗП 350кв.м., удобна за две или три семейства. Парцел с площ 1070кв.м.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 640 кв.м.

Район : Гръцка Махала
Бр. спални : 10

Уникален имот - реставрирана сграда - архитектурен паметник, разположена в историческия центъра на град Варна.. Намира се на 250 метра от Морската градина и на 100м. от пешеходната зона на бул.Княз БорисI. Сградата е на три етажа и полусутерен, всеки с площ от 160 кв.м. Междуетажните подови конструкции са тип Пруски свод. Парцелът е с площ 256 кв. м. Имотът е цялостно реновиран през 2003-та г., разполага с два входа и паркоместа във вътрешен двор. Сградата е в изключително добро състояние и носи блясък, екстравагантност и изтънченост от една отминала епоха. Високите тавани създават усещане за отвореност, простор и стил. За повече информазия за имота може да се обадите на тел. 0878872503.
big example of an image
Град : *Варна област
Площ : 480 кв.м.

Район : м-т Евксиноград
Бр. спални : 5

Къща с пет спални в м-т Евксиноград, с морска панорама, на асфалтов път, с бърз и лесен достъп. Жилищната площ е 480 кв.м., разгърната в три нива. Първият етаж представлява полусутерен и в него са ситуирани две спални за гости, баня с тоалет, перално помещение, винарна изба, котелно, хидрофорна помпа и агрегат за автономно ел. захранване. На втори етаж са разположени: просторна дневна с куня и трапезария, спалня, баня с тоалетна и зимна градина; 3-ти етаж: две спални, кабиниет, баня с тоалетна, гардеробно помещение и голяма тераса с гледка море. Дворът е красиво озеленен и аранжиран и в него са изградени: паркинг, гараж, работилница, оранжерия и голяма остъклена беседка с площ 14 кв. Къщата е с изолация, локално парно, слъчеви колектори за топла вода, СОТ.Парцелът е с площ 900кв.м.Имотът е с изключително комуникативна локация, в близост до спирка на градския транспорт, хранителен магазин, заведения за хранене.
big example of an image
Град : Добрич област
Площ : 135 кв.м.

Район : с.Соколово
Бр. спални : 3

НАМАЛЕНА ЦЕНА! Нова къща в село Соколово, на 6 км от морето, на 5 км от град Балчик, на 14 км от к.комплекс Албена, в близост до 3 голф игрища и на 50 км от летище. Жилищната площ е 135 квадратни метра и се състои от просторна дневна с кухня + още един хол, 3 спални, 2 бани, тераса. Къщата е общо с 5 стаи и две бани! Напълно завършена е! Готова за нанасяне: полуобзаведена, с легла в двете спални, един климатик, вградена кухня, боядисани стени и тавани, напълно оборудвани бани, ламиниран паркет в спалните, дюшеме в двата хола, настилки във всички помещения, външно барбекю. Дворът е 780 кв.м, озеленен, ограден с ограда, с паркомясто, НЕ е на главната улица, а е на тихо и спокойно място! Имотът е лесно достъпен чрез асфалтиран път. Отличен имот за инвестиция! В селото има над 100 чужденци, от 27 националности! Най-голямото и развито село в района, само на 6 км от море и плаж!
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 1280 кв.м.

Район : Идеален Център
Бр. спални : 0

Уникална административна сграда с архитектурна и историческа стойност в центъра на град Варна, в отлично състояние. Сградата отговаря на всички изисквания за офиси клас А. Помещенията на етажите се състоят от "опън спейс" пространства и санитарни възли, което позволяват преконфигуриране на работните места според изискванията на ползвателите. Сградата е с асансьор и климатизация Дайкин. За повече информация моля свържете се с Тодор Русенов на тел.0888600879.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 150 кв.м.

Район : Виница
Бр. спални : 3

Нова стилна двуетажна къща в кв.Виница, един от най - тихите и приятни квартали на гр. Варна. Къщата е с РЗП 150кв.м. със следното разпределение: първи етаж : дневен тракт с кухня и камина, баня с WC, входно антре; втори етаж: три спални, баня с WC и тераса. Къщата е завършена до ключ. Тих и спокоен район с много растителност и зелени площи. Идеален имот за почивка и целогодишно живеене
big example of an image
Град : *Варна област
Площ : 389 кв.м.

Район : м-т Евксиноград
Бр. спални : 5

НАМАЛЕНА ЦЕНА! Триетажна къща с морска панорама, разположена в елитен район на гр. Варна. Къщата е с пет спални, построена през 1996г. Удобна е за целогодишно живеене на голяма фамилия или 2 семейства. Състои се от всекидневна с камина, кухня с трапезария, 2 хола, 5 спални, 3 бани, лятна градина. Три самостоятелни гаража с топла връзка, две мази и сервизни помещения. Локално парно с възможност за газифициране, шест броя климатици. Сградата е напълно санирана. Намира се в тих и спокоен район.
big example of an image
Град : *Варна област
Площ : 1500 кв.м.

Район : м-т Евксиноград
Бр. спални : 9

Луксозна нова къща в елитния район Евксиноград, на 8 км. от центъра на Варна. Къщата се състои от четири самостоятелни апартамента. Къщата е построена с качествени материали и е напълно завършена- паркет, теракот, кухненско обзавеждане, масивни дървени мебели- ръчна изработка. В къщата има асансьор до всеки етаж, подземен гараж за 6 коли, работилница и килер на подземния етаж. Общата жилищна площ на цялата къща е 1500 кв.м. , двор 1000кв.м.. Централно парно и барбекю в двора. Първият апартамент е на първи и втори етаж - площ 500 кв.м. На първият етаж има кабинет, дневен тракт, кухня, стая за игри, килер и баня. На втория етаж са баните. Две по- малки спални и една голяма спалня. Всяка от тях има самостоятелна баня и балкон с прекрасна панорама. Вторият апартамент (55 кв.м.). Състои се от малък коридор, спалня, баня и дневна с кухня. Третият апартамент се намира на третия етаж и е 300 кв.м.Състои се от дневен тракт с две големи тераси и кухня, килер, една голяма спалня с баня и още две по- малки спални с обща голяма баня. Четвъртият апартамент се намира на четвъртия етаж (300 кв.м. жилищна площ). Апартаментът се състои от голям дневен тракт с кухня и огромна тераса с удивителна гледка. Апартаментът има голяма спалня (40 кв.м.) с баня и балкон и още една по- малка спалня.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 195 кв.м.

Район : Изгрев
Бр. спални : 3

Нова стилна двуетажна къща в гр. Варна, кв. Изгрев - Вятърна мелница, на 350м. от пътя Варна - Каменар, до борова гора. Къщата е с РЗП 195кв.м., дворно място 300м. На приземния етаж на къщата има две паркоместа и гараж. Първият етаж предсавлява просторен слънчев хол с кухня-трапезария с площ 40кв.м. , голяма спалня, баня и тоалет, килер, тераса. На вторият етаж са разположени голяма спалня с гардеробна, втора спалня, две бани и тоалетни, тераса с уникална панорама към града, морето и гора. Къщата е обзаведена и готова за настаняване. Дворът е перфектно аранжиран, с беседка и барбекю. Имотът е със СОТ и автоматична система за контролиран достъп с дистанционно управление. Целогодишен достъп. Къщата е въведена в експлоатация през 2009 година.ЧИСТ ВЪЗДУХ, КРАСИВА ПАНОРАМА, ПРИРОДА, СПОКОЙСТВИЕ, МОДЕРНА ВИЗИЯ И КАЧЕСТВО!!! Уникален луксозен имот разположен в живописна варненска местност. Представлява двуетажна новопостроена къща, въведена в експлоатация през 2008 година. На първи етаж са разположени входно антре, просторен и слънчев дневен тракт - 42 кв. м. , спалня - 14 кв. м. с прилежащ балкон на югозапад и санитарно помещение. Площта на дневния тракт е разпределена като просторна холова част, трапезария и вградена кухня. Има излаз към прекрасен двор с перфектна аранжировка, беседка и барбекю. Обзавеждането е луксозно и дизайнерско, с внимание към най-малкия детайл. На втори етаж има входно антре, родителска спалня с площ от 18 кв. м. , с дрешник и собствена баня с тоалетна, втора спалня - 16 кв. м. също с голям дрешник, общо санитарно помещение за етажа и голям панорамен балкон ориентиран на юг. Двете спални са с общ излаз на балкона, който предлага уникална морска и горска панорама. Санитарните помещения са довършени с материали от най-висок клас и едното от тях разполага с хидромасажна вана. От всички помещения на къщата се разкрива уникална панорама към града, морето и гората. Имотът разполага с гараж и две паркоместа. Изключително добро местоположение, съчетаващо уют, спокойствие и чист въздух. Достъпът до града е бърз и лесен, по асфалтов път на разстояние от 2 км до ВиК Варна и около 4 км до центъра. Отстоянието от главната пътна артерия е 300 м и е по бетониран и чакълиран участък, който е също много добър и достъпен за всякакъв тип коли. Къщата има и втори също добър подход. Дворът разполага с контролиран достъп с автоматична система с дистанционно управление. Имотът е подходящ за целогодишно живеене и е охраняван със СОТ система. Комбинацията от живописната околна среда, изтънчения вкус при обзавеждането, красивата панорама и страхотната градина, би задоволила и най-претенциозния вкус. Цената включва гараж, две паркоместа и цялото налично обзавеждане.
big example of an image
Град : *Варна област
Площ : 100 кв.м.

Район : с.Аспарухово
Бр. спални : 2

Стара къща в с. Аспаруховос с три стаи и маза, пристройки , парцел с площ 750кв.м. Дворното място е засадено с овощни дръвчета. От къщата се вижда язовир Цонево. Има добра възможност за лов и риболов. Прекрасен изглед.
big example of an image
Град : *Варна област
Площ : 300 кв.м.

Район : с.Дебелец
Бр. спални : 3

Нова къща в с.Дебелец на брега на язовир Цонево. Състои се от просторен хол, дневна, две кухни, три двойни спални, три бани с тоалетни, килер , тоалетна. Към къщата има гараж с електрическа врата и две паркоместа /за две коли или за кола и лодка/. Дворът се състои от два парцела и е с обща площ от 1125 кв. м. На територията му има още една стара къща с площ от около 50 кв. м, която се нуждае от реновиране.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 560 кв.м.

Район : Гръцка Махала
Бр. спални : 5

Стилна триетажна къща в Гръцка махала на гр.Варна, в непосредствена близост до Римски терми, Морската градина и плажа. Имотът е с разгърната застроена площ от 560 кв.м и 220 кв.м земя. Разпределение: ПАРТЕР - два големи гаража за 4 коли, котелно за отопление на газ за цялата къща, омекотител за вода, както и сауна с отделна баня, WC. ПЪРВИ ЕТАЖ: голям дневен тракт с камина, кухненски бокс, голяма тераса с изход към двора на къщата, склад, тоалетна. ВТОРИ ЕТАЖ - Родителска спалня с баня-тоалет, и дрешник , две детски стаи и втора баня с тоалет, мокро помещение, тераса. ТРЕТИ ЕТАЖ: голям дневен тракт, тераса, килер, стълби към горно ниво, на което се намира спално помещение, баня с тоалетна и кабинет. Къщата е с външна хидро и топлоизолация, меден покрив и улуци, гаражни врати с дистанционно управление, видео-наблюдение. Продава се напълно обзаведена.
1 2 >

Продажба апартамент, Къща, вила, парцел или прекрасен Апартамент във Варненска област или Черно море - гр. Бяла, гр. Провадия.


Курорти - ние ви предлагаме Апартамент на ниска цена - търся апартамент, купувам апартамент к.к. Златни Пясъци, търся апартамент, купувам апартамент к.к. Св.Константин и Елена, търся апартамент, купувам апартамент к.к. Слънчев Ден, търся апартамент, купувам апартамент м-т Евкиноград, търся апартамент, купувам апартамент м-т Ваялар, търся апартамент, купувам апартамент м-т Арабско Селище, м-т Акчелар, търся апартамент, купувам апартамент м-т Ален Мак, търся апартамент, купувам апартамент м-т Журналист, търся апартамент, купувам апартамент м-т Ракитника, м-т Кабакум, м-т Марек, м-т Манастирски Рид, м-т Прибой.

Ново строителство около Варна, Продажба апартаменти - м-т Средна Трака,търся да купя селска къща с.Червенци, с.Черковна, търся да купя селска къща с.Чернево,търся да купя селска къща с.Черноок,търся да купя селска къща с.Габърница,търся да купя селска къща с.Аврен,търся да купя селска къща с.Белоградец, с.Генерал-Кантарджиево, с.Генерал-Киселово, с.Бенковски, с.Баново, с.Ветрино, търся да купя селска къща с.Близнаци, Продажба апартаменти , търся да купя къща гр.Аксаково.

SEO by Stoy Solutions